Tiden börjar gå fortare

Hejsan hejsan!
Torsdag kväll, vilket betyder snart fredag❤️
Den här veckan har varit ganska bra, har dock inte hänt jätte mycket. Har gått i skolan som faktiskt har gått ganska fort den här veckan, pluggat, haft lite hemlängtan (men mycket mindre än förra veckan!), hittat tillbaka till träningen och ikväll var jag och min värdfamilj i Grand Rapids. Det är ens åkallad "art week" där just nu så vi gick runt och kollade på massa konst.
Den här inspirerade mig lite faktiskt. Låter kanske töntigt, men det fick mig verkligen att inse att jag måste börja ta vara på tiden här bort- för nu känner jag att tiden börjar gå fortare. 
Åt världens godaste caramel apple with white chocolate and cinnamon😍Det är lite svårt med vad jag ska skriva, för jag har ju en vardag här också precis som hemma- och på vardagar händer det ju inte så jätte mycket.
Men jag har en ganska rolig sak att berätta som hände i skolan idag. Alla senors samlades i aulan för att få papper och information om graduation och vad som behövs/kan köpas. Så himla excited!!! För egentligen så är det inte jätte länge kvar tills vi står där, helt sjukt!


Hoppas ni alla får en bra fredag!

XOXO

KOMMENTARER


Namn:
V.I.P?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: