Från botten till toppen

Har under den senaste veckan verkligen insett vad jag gett mig in på, att jag ska lämna alla jag älskar, jag ska lämna min trygghet och åka till ett land helt själv där de inte pratar mitt modersspråk. Om jag ska vara ärlig har jag tänkt vad jag håller på med. Kommer jag att klara av det här?
Men allt vände efter att jag träffade bästis för en fika på stan idag. Hon ska också till USA i sommar men som au pair, så vi pratade om allt mellan himmel och jord som vanligt och väldigt mycket om året i USA, och det var så himla skönt! Jag insåg också då att det är är min STÖRSTA DRÖM och jag vill inget annat än det här!! Hon är den ända vän jag har som jag verkligen kan öppna upp mig gällande utbytesfronten och ända känna att hon inte tröttnar, hon lyssnar alltid och det behövs verkligen, speciellt nu! 
Och jag blir ännu mer taggad när jag läser alla utbytesstudent bloggar. Så nu är jag 100% taggad på allt igen! :):):)
En annan superdupermega kul grej är att jag ska på One Direction den 14 juni!!! YEY, mamma ringde i lördags och överraskade mig med att ha köpt två biljetter! Längst fram dessutom! Åh vad glad jag blev, världens bästa mamma!!
Sleep well everybody!

Bjuder på en bild på min underbara klass, bästaA12. Bara för att jag ska lämna dem här personerna om några månader så har vi blivit ännu tajtare, är det inte typiskt? 


Här är även en bild på mig och bästis från i somras 

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Innan USA / l‰nka inl‰gget

   

Ändrade planer

Hej hej igen!
Nu är det så att planerna har ändrats lite, jag ska fortfarande åka så det har ingenting med det att göra haha. Men det är så att min amerikanska organisation CETUSA har ändrat lite med ansökningarna, man kan väl säga att they go with the flow. Istället för att göra ansökningarna på papper ska de självklart göras digitalt på datorn, som med allt annat nu för tiden. Jag har i alla fall tur att jag inte haft tid att göra så mycket med min ansökan för jag skulle ändå bara få göra om det. Känns också ganska skönt att min deadline har flyttats fram för jag har nog med saker i skolan just nu! Explorius trodde att ansökningarna skulle komma om 3-4 veckor och då har jag 30 dagar på mig, dock så kan jag ju fortfarande lämna papper som ska skrivas under av lärare och läkare, ta sprutor och göra hälsokontroll och jag kan även skriva mitt personliga brev. Jag har alltså ca.2 månader på mig med dessa saker och sen är det (bara) att fylla i resten av papperna och det fixar jag nog på 30 dagar utan att stressa för mycket,  såå skönt verkligen!
Nu är jag för trött för att kunna skriva mer så, nattinatti
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Innan USA / l‰nka inl‰gget

   

Stress

Har nu börjat fylla i lite av ansökningarna, det är många många små steg som ska göras och det är inget man bara gör på en dag utan det här lär ta ett tag. Dock så måste det ju vara klart om 30 dagar så jag måste nog snabba på lite för att inte stressa för mycket i slutet.
Men det är svårt, skolan suger all energi och glädje och jag har inte lust till någonting just nu. Den trycker ner mig längre och längre ner och snart är mitt självförtroende på botten. Men jag försöker kämpa på även fast det är tufft  nu, jag måste bara klara av det här året sen när jag är i USA behöver jag inte satsa så mycket i skolan eftersom betygen inte räknas när jag kommer hem sen igen. 
Men det gör också lite ont i mig, det här året vill jag bara att det ska vara över att allt med skolan ska ta slut, jag njuter inte ett dugg utan vill bara att det ska ta slut och att jag ska åka nu. Det är det som skrämmer mig lite, ska jag inte försöka njuta dessa sista 11 månader innan jag åker med mina underbaraste vänner och familj? Jag måste bli bättre på det! Jag måste börja uppskatta vad jag har runt omkring mig mycket mer och sluta se allt som är dåligt, ta fram det bra och bort med det dåliga helt enkelt. 
Det jag kan säga om månaden som kommer nu är i alla fall att den kommer att bestå av stress, stress och ännu mer stress. Men jag ska vara stark, redan nu bygger jag upp mig, efter mitt år i USA kommer jag vara starkare än någonsin.

Försöker le även fast det är svårt

Några av ansöknings papperna 
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Innan USA / l‰nka inl‰gget