Tiden rinner iväg

Hejsan mina få läsare!
Ja just nu är ni inte så många men förhoppningsvis ökar besökare ju närmare jag kommer till avresan. Men iaf nu till dagens inlägg.
Många tankar flyger runt i min skalle just nu, är så otroligt peppad och nu har allt dragit igång på riktigt. Tiden går så oerhört fort så jag vet knappt vad det är för månad. Och just det skrämmer mig lite. 9 veckor har jag nu gått i skolan, 9 veckor av mitt andra år på gymnasiet. Nu är det bara 1 vecka kvar till höstlov, om 2 veckor drar jag till Turkiet med mamsi och papsi för en veckas stenhård träning. Sen är det bara några få veckor kvar till jullovet. Hallå, hur konstigt är inte det? Veckorna bara svischar förbi och snart står vi där och skålar för ett nytt bra år. Vårterminen känns så långt borta men om veckorna fortsätter att gå så här fort så är vi snart där. Sen blir det sommarlov och det kommer äga fett, det känner jag på mig redan nu, även fast det kommer innehålla massa blandade känslor. Sen, ja då ska jag åka. 
 Har endel roliga saker in planerade under vintern/våren, ska b.la åka till Sälen med mina girls, ska på bröllop på Mallorca, besöka huvudstaden ett antal gånger, se mina bästa vänner ta studenten, se One Direction live för andra gången,  förhoppningsvis träffa några utbytisar och självklart umgås med vänner och familjen.  Dessutom händer det massa grejer på utbytesfronten just på våren så det ser jag mycket fram emot.
Dock så förstörs friheten och lyckan av plugg, plugg och ännu mera plugg. 
Börjar redan ta vara på tiden med mina vänner och tänker ofta "om ett år är jag inte här med dessa underbara människor längre" så därför försöker jag le varje sekund som jag är med dem personerna som jag tycker om. Har även börjat få lite små ångest över att jag ska lämna min klass. Så underbar, bästaA12❤
Men nu ska jag njuta av tiden jag har tillsammans med mina vänner och familj, ska göra det här "sista året" det bästa någonsin (förutom att mitt år i USA ska bli bättre förstås)
Mina bästa vänner, åh vad jag kommer sakna er!!❤️

Puss & kram 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Innan USA / l‰nka inl‰gget

   

Förberedelsemöte 1

Hola!
Idag har jag varit på mitt första förberedelse möte i Stockholm, "temat" den här gången var- att studera utomlands- alltså hur det är att gå på high school. Det var intressant och kul men lärde mig inte något nytt precis hehe, nej men det var intressant i alla fall!
Tre utbytesstudenter som var i väg förra året var där och det var en kille som hade varit i USA och han var jättebra och sa många bra och roliga saker. Man kunde även ställa frågor men vi drog på en gång och kom på i efterhand massa frågor vi hade sagt att vi skulle fråga. Typiskt, men men, vi ska i alla fall maila Explorius imorgon istället. 
Jag tyckte dock att var lite synd att jag inte pratade med någon av de andra utbytisarna.. Men det blir nog bättre ju närmare avresa man kommer! 
Just det, på måndag ska jag till vårdcentralen, ah är så nervös eftersom jag hatar sprutor! Men jag får tänka positivt, jag gör det för att då uppleva min dröm! Och då blir det mycket lättare!!
Har inte så mycket mer att skriva, väntar fortfarande på att de nya ansökningarna ska komma så man blir av med allt och de börjar leta efter en värdfamilj, so excited!


En inte så jättefin bild på mig i Stockholm tidigare idag, mamma kom på den braiga idén att ta kort för varje steg och varje möte för att kunna kolla tillbaka från steg 1 av denna resa. Just därför jag skaffat bloggen så här tidigt också.

Två bilder jag tog i veckan, men beskriver mina känslor väldigt bra just nu!

K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Innan USA / l‰nka inl‰gget

   

En bit på vägen

Hello beauties! 
Nu har jag kommit en bit på vägen med ansökningarna, har gjort de "jobbigaste" sakerna/ de som tar mest tid. Jag har nästan skrivit klart mitt personliga brev, har skrivit det på svenska först så nu håller jag på att översätta det, kändes som att det var det enklaste sättet. Jag har även bokat tid hos läkaren, 14/10 ska jag dit och då gör dem en hälsoundersökning, tar TBC sprutan (ett hudtest typ) och hjärnhinneinflammations sprutan, tre dagar efter ska jag tillbaka och kolla resultatet på TBC och då ska jag även ta, en av tre, Hepatit B sprutan.
I veckan har jag även lämnat in papper till mina lärare som ska göra en rekommendation och översätta betyg tror jag. 
Så ja, nu ska jag fylla i papper, eller det är ju på datan, men massor av frågor om mig själv osv, mamma och pappa ska skriva ett brev om mig och jag ska även ta några fler bilder, har redan tagit med mina vänner och familjen så det är inte så många kort kvar.
Åh vad härligt det känns att man äntligen börjar komma någon vart, det händer saker i alla fall och det är ju bra!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Innan USA / l‰nka inl‰gget