Lyckorus

Hejsan alla fina läsare!
Har en form av lyckorus just nu! fick precis ett mail från Jonatan, som är min kontaktperson här i Sverige,  där det stod att jag nu är OFFICIELLT ANTAGEN hos CETUSA!!
Herregud, det betyder alltså att det är 100%(peppar peppar ta i trä, hehe always) att jag kommer att åka som utbytesstudent till USA! åhh nu känns det verkligen på riktigt! 
jag ska åka,
jag ska få uppleva min dröm,
jag ska lämna hela mitt liv och börja ett nytt på andra sidan jorden.
Helt sjukt.
 
I och med detta betyder det också att de nu börjat leta efter en värdfamilj. Nu börjar den otåliga Josefine visa sig igen och jag kan knappt vänta tills det är augusti då jag troligtvis kommer att åka i väg.
 
Den här dagen har varit allmänt bra. Vi har haft volleyboll tunering i skolan som var super kul! förutom att man tävlar i volleyboll (som för övrigt är helt crazy med tanke på att jag går på ett idrottsprogram) så utser de vem som har klätt ut sig bäst. Och såklart glider min klass in och vinner det hela med utklädningstävlingen (den VIKTIGASTE tävlingen enligt lärarna) har fått mig många goda skratt idag i alla fall!
puss å hej leverpastej från en överlycklig tjej! <3 <3 <3
 


Ja här är vi, killarna som tjejer och tjejerna som killar 

K O M M E N T E R A (3)
publicerat i Innan USA / l‰nka inl‰gget

   

I brist på liv

Okej nu kommer ett JÄTTE ONÖDIGT inlägg men så ni vet bara; jag suger med allt som har med bloggar att göra. Det är skit kul att ha en blogg å skriva å så, men design & allt är verkligen inte min grej! Min bästis gör min design fast vi ska göra den mer amerikansk lite senare men att det blir olika textstilar för varje inlägg har jag ingen aning om. Skit fult men orkar inte riktigt bry mig.
Nu vet ni något nytt om mig, intressant jag vet (är hemma å är sjuk så har inget annat för mig än att skriva här) 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

Längtan, spänning & nyfikenhet

Längtan, spänning och nyfikenhet är nog de tre ord som förklarar mina känslor just nu. Ett utbytesår handlar om så mycket mer än bara att vara borta 1 år. Man måste förbereda sig för att ens klara av en sådan sak. 
Men ändå så kan jag inte föreställa mig hur mitt år kommer att bli, eftersom jag inte vet hur någonting kommer bli så är det svårt att förbereda sig, men jag försöker. 
Jag vet att jag skriver i varje inlägg att jag vill åka nu, och det kommer jag fortsätta med för det är nog det enda sättet jag kan förklara mig på. Jag vill inget annat, jag vill uppleva USA nu. Och på ett sätt känns det som att jag snart kommer åka. Om 3 dagar är det jullov, jag har något in planerat varje dag så det kommer vara över på några sekunder. Sen är det vårterminen, den bästa terminen! Då är det proppat med lov och lediga dagar och massa skoj händer så det kommer gå snabbt det också. Sen är det den bästa årstiden på året; SOMMAR!
Och om man tänker efter så är det inte jätte långt kvar till sommarlov, i alla fall om man tänker som mig; det är längre sen sommarlovet 2013 började än vad det är kvar till sommarlovet 2014 börjar!! :):):)

Ingen annan än utbytesstudenter förstår den känslan jag har. 
Jag går och väntar varje dag på att Explorius ska ringa och säga att de har hittat en värdfamilj till mig, dock kommer det gå några månader (hoppas hoppas hoppas att det inte blir så många!) innan jag kommer få de samtalet. Det suger, verkligen. 
Jag helst vill börja packa nu och köpa de saker som fattas nu på direkten. Jag vill härifrån och jag är redo att lämna.

Här är en lista på NÅGRA saker jag ska göra innan jag åker. Sen bockar jag för när det är den dagen å tillslut är jag framme i mål! På detta sättet känns det som att tiden går fortare (fick idén från fig Fanny:))


I helgen umgicks jag med mina babes. I fredags var i hos Emma & hade det trevligt & i lördags hade vi julmys med massa bak, julmusik, bastu, bad & skratt! Åh vad jag älskar dem!!<3


K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Innan USA / l‰nka inl‰gget