Svar från värdfamilj mm.

Några bilder från igår när jag umgicks med min bror och hans familj och mormor.
Igår kväll mötte jag upp Maja, vi köpte med oss pizza och lite godis och satte oss i Stadsparken i någon timme. Vi pratade konstant i flera timmar, det är så skönt att ha sånna vänner som man kan prata om allt med! Det ät så himla nödvändigt nu innan avresa också!!
Igår fick jag även ett meddelande från min värdfamilj att de fått paketet jag skickade förra veckan. De skrev även att de ska ta mig till skolan redan första dagen för att välja klasser och visa mig runt osv. De tyckte också att jag skulle följa med cheer laget till matchen den 28 augusti, som jag nämnt tidigare, för att lära känna folk innan skolan börjar. Såå, det ska jag göra. Längtar verkligen ihjäl mig nu!! Jag har fått kontakt med en till i laget och jag är vän på Facebook med nästan alla i laget så jag längtar jätte mycket tills jag äntligen får träffa dem!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Innan USA / l‰nka inl‰gget

   

Älskade sommar

Dagen idag har varit lika underbar som alla andra dagar. Sol, bad, god mat, mys med familjen mm. förgyller mina dagar nu för tiden. På söndag kommer mitt liv dock "vändas" lite då jag, mamma, pappa och Emma ska åka upp till Sälen för en träningsvecka med Springtime. En RIKTIG kickstart- men det är exakt vad jag behöver. Längtar otroligt mycket!! Nästa torsdag fyller jag även 18år så nästa vecka kommer verkligen bli GRYM!!
XOXO

K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Innan USA / l‰nka inl‰gget

   

Soft landing camp

Jag kom på att jag inte har skrivit ett inlägg där jag förklarar vad Soft landning camp är för något. Så det tänkte jag göra nu!
Soft landing camp är ett litet förberedelseläger i New York som min organisation Explorius anordnar. Lägret varar i 5 dagar, 2 resedagar och 3 dagar i New York. Det är inte bara svenska exploriusstudenter som åker på detta förberedelseläger, utan det är även utbytesstudenter från Norge, Danmark och Finland. Till skillnad från EF och STS som också har förberedelseläger i USA så är det inga lektioner eller prova på sporter osv. utan det är sightseeing, shopping mm. Allt det där som man vill göra när man är i New York helt enkelt. Det bästa är att resan INGÅR i priset, vilket jag verkligen tycker är super bra! ett utbytesår kostar väldigt mycket, så att betala ännu mer för ett förberedelseläger kanske inte är så lockande för många. Lägret är också en bra chans till att träffa nya människor som man kan hålla kontakten med både under och efter året! I avresebrevet jag fick hem fanns det med ett schema för veckan:
Dag 1: Ankomst till Newark airport.
In-checkning på hotellet och information om vad som vi kan förvänta oss de kommande dagarna.
Dag 2: Heldag sightsseing tur i New York.
Informationsmöte "Adapting to America"
Dag 3: Heldag shoppingtur i New York eller besök de platser du vill se mer av.
Flygmöte
Dag 4: Buss till Six Flags nöjespark- heldagsbesök.
Dag 5: Avresa till värdfamiljen.
 
Som ni ser så är dagarna fullproppade med massor av roliga saker så jag ser VERKLIGEN fram emot dessa dagar. En perfekt start på ett utbytesår! man har chansen att prova på engelskan lite också vilket är bra för mig som är lite nervös för just den delen.
 
 
Som vanligt är det bara att kommentera om ni har några frågor så ska jag svara så bra jag kan!
Puss hej.
 
XOXO
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Innan USA / l‰nka inl‰gget