1 vecka i USA

Är det inte märkligt att precis efter att jag publicerat förra inlägget där jag är ledsen över att min väska kan vara vart som helst i hela USA, så ringer dem från flygplatsen och berättar att väskan är hittad och på väg till mig. Det var en så stor lättnad!! Jag trodde seriöst att de inte skulle hitta väskan, så jag blev som ett litet barn på julafton när min värdsyster kom upp på mitt rum och berättade att de hittat den.
Så allt känns mycket bättre nu, låter kanske töntigt, men såhär i början av mitt utbytesår så är allt ganska känsligt- men förhoppningvis blir det bättre och lättare snart.


Igår eftermiddag träffade jag som sagt Jade och jag lärde mig några cheers, det gick väl helt okej men vet inte hur mycket jag kommer ihåg nu haha. Dock måste jag verkligen träna stenhårt på dem eftersom jag ska stå framför nästan hela skolan och utföra dem på fredag. Jätte läskigt men ändå kul såklart! Det är ju det jag drömt om i så många år. När vi kände att vi hade tränat klart hämtade Jade's kompis, Mike, oss och vi åkte hem till honom åt pizza (har ätit pizza tre gånger sedan jag kom till USA":):)") och sedan åkte vi och kollade på ett game mellan två andra skolor- vilket var jätte kul idag också.
De plattade Jade's hår med ett strykjärn haha.
From the game.


Idag åkte jag med Tricia (värdmamma) och Ashley till Grand Rapids, en större stad ca.1 timme ifrån Montague, för att shoppa i ett mall. De hade alla butiker jag behöver så jag lär besöka det igen. De hade till och med H&M så jag kände mig hemma.
De har redan börjat sälja halloween saker🎃
och JULGRANSPRYDNAD!!!?
Haha.
Köpte en vattenflaska (som jag velat ha i flera år) och en body lotion på underbara Victoria's Secret. 
Köpte en ryggsäck till skolan, självklart i leopard mönster- love love love. Och ett par träningsshorts.
Jag & Ashley.Förresten, idag har jag varit i USA i en vecka. Det har gått så fort men samtidigt känns det som jag varit här i minst en månad. Jag vet inte varför men jag har jätte svårt att släppa Sverige. Var och varannan timme räknar jag ut hur mycket klockan är i Sverige, vad mina vänner och min familj gör, hur skolan går för min gamla klass osv osv. Det är verkligen jobbigt, jag har ju drömt om det här så himla länge så jag vill BARA leva HÄR och inte på två ställen. Ni får inte missförstå mig, jag vill absolut inte hem- jag längtar inte ens hem (förutom i vissa korta stunder). Men jag antar att det tar ett tag att komma in i livet här, förhoppningvis blir det bättre redan när skolan börjar- vilket den gör på tisdag.
Hoppas ni har det bra där hemma, much love.

XOXO
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i I USA / l‰nka inl‰gget

   

New York, day 4

I tisdags var vi på six flags, världens största nöjespark. Herregud säger jag bara! Fy *** vad kul det var!!!!!!! Vi hann dock bara åka fyra attraktioner, men det gjorde inte så mycket för vi hade det väldigt trevligt. Kan ju tillägga också att jag har åkt världens snabbaste berg- och dal bana✌️✌️Vi skulle även åkt en bungyjump liknande sak men vi fick gå ur kön för vi inte hann.. Väldigt surt! Men jag hoppas verkligen att jag får chansen att åka dit igen någon gång! 

Iförrgår åkte alla till sina värdfamiljer, och det var så jobbigt att säga hejdå till alla. Vi har kommit så himla nära varandra under bara fyra dagar. Vi har dock redan planerat in en reunion i Sverige i juni nästa år. Dessa dagar har utan tvekan varit några av de bästa i hela mitt liv. Människorna och miljön har varit helt amazing!! 
Men nu får jag tacka New York och vad det erbjöd, och istället blicka framåt och njuta av mitt utbytesår. 
Favoriten!! Liknande Balder fast den var mycket större.
Here it is, världens snabbaste berg- och dal bana.
Love food❤️
Jag, Matilda, Elin & Hanna.

XOXO

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i I USA / l‰nka inl‰gget

   

Dem två första dagarna i Michigan

Gårdagen var ganska fullproppad, jag fixade min mobil- och jag har ett jättebra kort (eller vad man nu kallar det haha) som gör att jag kan ringa och smsa gratis med alla er där hemma, vilket är toppen bra!! Jag har därför ett nytt amerikanskt nummer, så det är ingen idé att ni smsar till mitt svenska nummer.
Efter det åkte vi omkring lite, vi åkte till stranden och lake Michigan- ni skulle se det, det är så himla fint här!! Efter lunch åkte vi till skolan för att välja ämnen, schemat blev helt okej tycker jag. Jag skriver ett enskilt inlägg om bara schemat en annan dag. På kvällen mötte jag upp laget och åkte på ett game. Alla var verkligen super gulliga och snälla så jag tror jag kommer att trivas där! 
Det jobbigaste är att jag inte riktigt kan visa vem jag egentligen är pga. språket. Jag sitter mest och ler och säger ofta "yeah" "okay" osv osv. Ofta förstår jag vad dem säger, ibland går det lite för fort, men det svåraste är vad jag ska svara. Jag är inte den där tysta tjejen, utan jag är den som ofta pratar lite för mycket, lite för högt och vill synas lite för mycket ibland. Men jag hoppas att det släpper snart för den riktiga Josefine är rolig och det är så jag trivs bäst.
Från skolans parkering.
The hallway.
The gym.
A bad picture of a classroom.
The beach and the lake. So so beautiful❤️

From the game yesterday. 
Jag tror att det här är dem tjejerna i laget som kommer vara seniors. Och japp, jag är ett huvud längre än den längsta tjejen😃
Hela laget.


Dagen idag började inte så jättebra. Jag har fortfarande inte fått min väska så min värdmamma ringde till flygplatsen. De vet inte ens vart min väska är.. Den kan alltså vara vart som helst i hela USA. Väldigt surt eftersom jag har alla mina kläder där + några viktiga saker som jag MÅSTE ha. Dessutom är jag fortfarande förkyld, så jag fick lite hemlängtan. Jag kände att jag inte bara kunde sitta hemma, det är då jag tänker som mest, så jag  och Ashley (min värdsyster) åkte och köpte lite grejer som jag behöver ha till skolan. Direkt när jag hade något att göra kändes det bättre, så det är bara att hålla mig upptagen helt enkelt. Snart ska jag träffa en av cheer tjejerna, Jade, då hon ska lära mig några av "danserna" vi har så det ska bli jätte kul!!

Men jag vill bara säga det till er mina vänner och min familj, att jag vill hålla lite distans till Sverige just nu så jag kommer in i det här ordentligt. Så snapa inte, smsa inte eller vad som helst, ni får helt enkelt hålla koll på mig via bloggen. Men ni ska veta att jag älskar och saknar er jätte mycket!!❤️
Alla skolsaker.

XOXO

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i I USA / l‰nka inl‰gget