Längtan tar över

Hejsan alla förhoppningsvis happy faces!
 
Just nu känns det som att jag bara behöver stänga av allting, stänga av allting som har med USA att göra. Hela den här grejen med att åka till USA tar bokstavligttalat tagit ÖVER mitt liv. Som jag skrivit förut så tänker jag på mitt utbytesår ca. 90% av min vakna tid och just nu känner jag att det tar över fööör mycket. Jag önskar så himla gärna att jag bara kunde trycka på en knapp så jag kan leva i nuet och glömma framtiden för ett tag, att jag i alla fall bara för en dag får glömma allt och tänka på något annat. 
Jag tror inte att jag seriöst mår bra psykiskt av det här, ta det inte fel, jag är jätte taggad men det är just det som är problemet i detta fallet. Jag vill att allt ska hända precis just nu och jag orkar inte vänta längre. Men det funkar ju inte så, en del av den här resan är väntan och förberedelser och jag som är den mest otåliga människan i Sverige typ. Det säger ju sig självt, den här väntan passar inte mig. Men jag måste ta mig igenom det här. Nu låter det som att det är värsta grejen men väntan för mig och att vara ovetande påfrestar mig psykiskt.
Jag tror att jag måste stänga ute de sociala medierna för ett tag, eller egentligen bara alla dessa utbytesbloggar och min egna. Men att försöka glömma att min dröm snart kommer att gå i uppfyllelse är inte så lätt. Det är nästintill omöjligt men det känns som ett måste just nu för mitt egna välmående. Men samtidigt så är det såååå roligt att läsa utbytesbloggar! men antar att jag kan klara mig utan dem ett tag i alla fall. Får även se hur stilla det kommer stå här också.. dock så ÄLSKAR jag att blogga, jag tycker verkligen att det är super kul! och även fast jag uppdaterar långt ifrån varje dag (har dock en anledning för detta och det är för att jag bara vill blogga om mitt utbytesår, och även fast jag har fått familj så händer det inte jätte mycket faktiskt) så går jag in på bloggen varje dag (till och med flera gånger per dag!) men här är det enda stället jag kan skriva av mina kännslor så vi får väl se. MINST ett inlägg i månaden kommer det att bli i alla fall!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Innan USA / l‰nka inl‰gget

   

The Carlson family

Just nu känner jag mig bara så otroligt glad och lycklig! Har levt på beskedet jag fick i onsdags och kommer kunna höra det ett tag framöver. Jag har haft kontakt via Facebook med min värdsyster Alshley i några dagarna nu och jag kan inget annat än att tycka om henne! Så otroligt snäll! Frågade även om det var okej om jag skrev/ visade bilder på familjen här på bloggen och det var okej, så det är väl det jag ska skriva lite om nu.
Jag kan väl börja med att skriva vad alla heter; min värdmamma heter Tricia, värdpappa Chad, vsyster Ashley född 94, ädsta vbror Joshua född 96, yngsta vbror Isaac född 98 och hunden Wiggles. Ashley jobbar på en farm och Joshua går på high school och Isaac har hemskolning.
De går i kyrkan och är med i någon typ av kyrkogrupp. Det betyder alltså att jag kommer att gå i kyrkan under mitt år. Jag tycker att det ska bli kul faktiskt, en del tänker nog att det är det värsta som skulle kunna hända, men jag vill prova på något nytt och leva ett amerikanskt liv och i USA är det vanligt att gå i kyrkan. Så jag är positiv till detta! 
De tycker om att resa och utomhus aktiviteter så det passar mig väldigt bra!

Just nu har dem en utbytesstudent från Nirge hos sig, vilket också känns bra dör då vet dem hur det är att ha en utbytesstudent från innan.
En bild på familjen+ den norska utbytesstudente. (Hon i rosa/vitt linne är min värdsyster)

Huset

Vardagarum + kökTvå bilder från skolan som min värdsyster har tagit och skickat till mig :)

Jag kan väl även tillägga att skolan börjar 2/9 vilket betyder att jag nog kommer åka i slutet av augusti. De flesta utbytesstudenter vill nog åka så tidigt som möjligt, men eftersom jag fyller 18 den 7 augusti så vill jag gärna vara hemma då. Och som det ser ut nu så kommer jag att vara det, så allt är tipp topp och så som jag vill att det ska vara!
C'ya
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Innan USA / l‰nka inl‰gget

   

Montague high school

Några av er är kanske nyfikna på att veta vilken skola jag ska gå på och hur den är och så. 
Jag ska gå på en skola som heter Montague high school, jag kommer troligtvis att åka gul skolbus(!!!) till skolan varje dag vilket tar tre minuter haha. Skolan är inte jätte stor, det går ca.500 elever som är utspridda på fyra årskuller (freshman, sophmore, junior och senior) jag tycker att det är jättebra att det är en mindre skola, eftersom då kommer fler veta att jag är en utbytesstudent från Sverige och det kommer troligtvis bli lättare att lära känna folk och hitta nya vänner. Alltså, hellre en mindre skola och synas än att bara vara en i mängden bland massor av elever.
 

Bilder från skolans hemsida.
 
Jag har även haft lite mailkontakt med min värdmamma och frågade om jag kommer var en senior eller junior, och hon svarade att alla utbytesstudenter på skolan blir seniors; så JAG KOMMER ATT FÅ TA GRADUATION!!! :):):) ni som inte vet vad det är så är det som att  ta studenten typ, ni har säkert sett på filmer när de går i sånadär "klänningar" och kastar upp sina hattar, japp- det ska jag få göra :):) dessutom ska jag gå på prom (bal) och homecoming (en typ "välkomst bal" i början av skolåret tror jag) under året, soooooo excided!
 


Alla skolor har en maskot och ett "team name", och min skola har den coolaste av alla, haha, nämligen Wildcats! Det är precis som i "High school musical" haha. Våra färger är dock vit och blå och har en tiger som maskot. Men det känns bra att vara en Wildcat! :)
 
Go Wildcats!!

Det är det jag vet just nu, har faktiskt inte koll på vilka klasser jag har att välja mellan men jag läste att jag behöver ha minst 6 i alla fall för att få delta i en sport och jag ska ju försöka komma med i cheerleading laget, så vi får väl se.
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Innan USA / l‰nka inl‰gget