Visumansökan

ÄNTLIGEN är jag klar med min visumansökan, eller jag ska ju till ambassaden- SEN är jag HELT klar <3<3<3
Jag, mamma och pappa har suttit i flera timmar med den där förbannade ansökan, till en början utan resultat. Men tillslut hade vi fyllt i alla (otroligt dumma) frågor, scannat in min bild och bokat tid till ambassaden. Dock så var jag tvungen att ringa till amerikanska ambassaden och be om hjälp (ni som känner vet att jag HATAR att ringa, och nu skulle jag dessutom prata engelska) men det gick bra så jag lite stolt över mig faktsikt. Haha ni skulle ha sett mig innan, började typ gråta och satt och skakade när signalerna gick fram. Den 9 juli 08.30 har jag fått tid, någon annan som ska dit då?
Jag har faktiskt varit väldigt stressad över det här med visum, så det känns sååå skönt att jag nu har en tid bokad! Ännu en sak som jag kan stryka från listan på vad jag måste göra innan jag åker. Skönt.
 
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Innan USA / l‰nka inl‰gget

   

Smögen 2014

Nu är jag hemkommen efter några underbara dagar i Smögen! Dessa dagar har varit otroligt bra och jag har ställt mig frågan 1000 gånger sen jag kom dit varför jag aldrig besökt västkusten förut? Kan inte ens beskriva hur vackert och fint det är där nere. Mina dagar har bestått av klipphäng, solnedgångar, god mat och dryck, massa skratt, bad i hav, solning, fina morgon promenader, träningspass precis bredvid havet, avundats alla otroligt fina och stora båtar och glass på bryggan. 

 
Jag har alltid varit en sådan person som tycker om att planera och är inte speciellt spontan av mig. Men under helgen har jag lärt mig att spontant är bäst! Fy fan vad kul jag haft detalltså!! Träffat nya människor och gjort saker jag aldrig jag trodde att jag skulle göra.
 
 
 

Jag tror verkligen att jag behövde det här! Komma bort från Örebro och bara känna av den svenska sommaren lite grann. Dem här dagarna har faktiskt fått mig att inse vad jag gett mig in på. Även fast jag fortfarande har varit i Sverige så lämnade jag det som jag kallar hem och vardag för några dagar. Det enda som var som vanligt var att jag hade Emma vid min sida- resten var nytt och inte som hemma. 

Verkligheten kom i kapp den här veckan och jag har nu insett vad jag gett mig in på och att jag kommer lämna alla jag älskar. Men jag är glad att verkligheten kom i kapp, för nån gång så gör den det och jag är glad att den gjorde det så pass tidigt att jag kan förbereda mig ännu mer inför min stora resa. 

 

Vill även tillägga att jag nu har länkat de personer jag skulle ha gjort tidigare i veckan. Jag har varit utan internet hela veckan så har inte kunnat göra det förens nu.

Hugs and kisses.
XOXO

K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Innan USA / l‰nka inl‰gget

   

Hur packar man för 10 månader?


Ska till smögen med min bästa vän idag. Är verkligen huuuuuuur taggad som helst! Vi ska ha 5 grymma dagar där nere på västkusten! 
Dock fick jag lite smått panik igår när jag skulle packa.. Bilden ni ser åvan är inte ens allt jag har med mig. Känner mest att det kommer vara omöjligt för mig att packa till 10 månader..!
Aja, nu ska jag verkligen njuta dessa dagar och stänga av USA så mycket som möjligt. Därför kommer jag inte uppdatera förens tidigast på söndag när jag kommer hem igen.
Ha det bra så länge alla fina människor!
XOXO
K O M M E N T E R A (3)
publicerat i Innan USA / l‰nka inl‰gget