Senaste veckan och längtan

Jag är nu hemma igen efter en vecka uppe i fina Sälen. Min vecka har varit väldigt bra bestående av massor av träning. Jag har egentligen inte jätte mycket att säga om veckan- utan ni får se bilder istället.
En av de första träningarna för veckan.
I onsdags surfade vi på Experium på en vågamskin. Jag har gjort det förut för några år sedan, men det var mycket roligare den här gången!
           Bild 1: jag på min födelsedag// 2: nästsista kvällen då vi bowlade.
Fjällvandring.
 
 Igår var det sista dagen, då var vi med på klättring. Jag såg verkligen fram emot det och längtat hela veckan! men jag säger nu i efterhand; ALDRIG MER IGEN!! jag var sååå rädd att jag började grina, jag var dessutom där uppe i typ 30min för att jag inte vågade ta mig fram så det blev en väldigt lång kö bakom mig som blev lite små bittra för att det tog sådan lång tid.. alla applåderade också när jag äntligen kom ner- som jag för övrigt inte höll på att göra om inte en okänd gubbe hade hållt i mig.. jag har seriöst aldrig varit så rädd i hela mitt liv som jag var då!
 
Trotts att veckan har varit bra med fint sällskap så är det ganska skönt att vara hemma igen. Dock åker jag till Ullared med familjen imorgon och på tisdag åker vi vidare till Göteborg och kommer hem igen på onsdag. Helt ärligt så känns det ganska jobbigt att vara kvar i Sverige just nu. Jag vill inget annat än att åka i väg just precis nu. Jag har fått kontakt med ganska många i cheerleading laget, jag har skrivit med tre tjejer och alla är så himla underbara. De vill visa mig runt och hjälpa mig när jag kommer dit. Så nu vill jag inget annat än att åka dit och träffa dem- och självklart min värdfamilj också! jag försöker föreställa mig hur det kommer att vara när jag träffar dem för första gången på flygplatsen, men det är svårt att se det framför sig. Men det ska nog inte vara några problem!
Jag längtar nästan i hjäl mig tills skolan börjar också! ja, ni läste rätt. Men det här skolåret kommer vara så annorlunda än det jag är van vid, så jag är jätte spänd och förväntansfull. Jag är heller inte lika nervös inför första dagen i skolan som jag var innan med tanke på att jag redan har fått kontakt med en del tjejer och jag kommer träffa laget innan skolan börjar, så det känns jättebra!
Men snart är jag nere på ensiffrigt så det är inte långt kvar nu!
 
XOXO

KOMMENTARER


Namn:
V.I.P?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: