Svar på frågor efter att jag kom hem

Förlåt, förlåt, förlåt för att jag bara lämnat er här utan att uppdatera något om hur jag har det, hur jag mår osv. Men jag har inte riktigt haft tid eller ork. Om ni är nyfikna på hur jag har det osv. får ni kika in imorgon, då kommer jag förklara allt.
Men här kommer i alla fall svar på de frågor jag fick när jag kom hem.
Vill även tacka till alla andra fina kommentarer jag fick, ni är guld värda!

Q: Starkt av dig! Hur blir det med skolan nu när du kommer hem? Måste du fortfarande gå om?

Q: Kommer du kunna hoppa in i skolan igen eller måste du gå om när du missat ett par månader?

A: Jag har faktiskt fått hoppa in i skolan och min gamla klass igen. Självklart är det väldigt mycket nu och jag spenderar många extra timmar i skolan, men bara tanken att jag får ta studenten till sommaren, dessutom med mina bästa vänner, gör att det är värt det.
Jag tror att det hade varit väldigt jobbigt ifall jag hade behövt gå om ett år i alla fall, så jag är jätte glad att rektorn lät mig börja igen!

Q: Hej! Så glad för din skull att du bestämde dig för att åka hem, det verkade helt rätt beslut för din egen skull. Måste fråga; kände du dig alls kluven inför att åka hem? Har någon konstig känsla av att vilja åka hem men samtidigt inte vilja åka hem och vet inte riktigt vad jag ska göra med den.

A: Åh tack så mycket! Ja det var verkligen rätt beslut för mig. 
Jo, jag var kluven inför att åka hem. Det är som jag skrivit förut, det här har varit min dröm så länge, så att ge upp är inte så enkelt som man kan tro. Jag vet att det gått en månad sen du skrev denna fråga så jag vet ju inte hur du känner nu, men det enda du ska göra tycker jag är att lyssna på dig själv. Inte på andra för dem kommer antagligen försöka peppa dig att stanna (så var det i alla fall för mig). Lyssna inte på vad hjärnan säger, lyssna på hjärtat. Det gjorde jag och allt slutade väldigt bra. Jag vill ju varken försöka få folk att stanna om dem inte vill det eller få folk att åka hem. Men för mig hade jag inget annat val än att åka hem.

Q: Du är så otroligt stark ändå som klarade av dem där två månaderna. Jag själv hade inte klarat knappt en månad som det känns i dagsläget.. Har en fråga, får du tillbaka pengarna nu när du avbröt året? Kanske en konstig fråga, men det var bara något jag undrade.

A: Tack, vad gullig du är! 
Nej tyvärr får jag inte tillbaka 1 öre.. Väldigt surt med tanke på hur dyrt det var och att organisationen inte behandlade mig jättebra.

Hej! Ville bara säga att det var modigt att du åkte hem och att du orkade kämpa så länge! Jag har länge velat åka på high school, men vill inte lämna mina vänner och ta studenten med några andra. Jag funderar på om jag ska vänta till college för det verkar också roligt, jag har verkligen panik detta är sista chansen att åka för mig, tycker du att jag borde vänta till college?

Åh blir så glad av dessa kommentarer, tack!
Jag förstår precis hur du känner. Jag kommer utgå från mig själv nu, det behöver ju inte stämma men det är så jag känner. OM jag hade fått spola tillbaka tiden och fått chansen att göra annorlunda, så hade jag gjort det. Då hade jag antingen åkt som au pair eller till college efter studenten istället. High school var lite för omoget just för mig. De flesta vet nog att det är mycket mer regler osv. för amerikanska ungdomar, vilket också gör att man blir mogen senare än vad vi blir här i Sverige. High school passade helt enkelt inte mig, men jag tror att college faktiskt hade gjort det. För även fast jag hade väldigt mycket hemlängtan, så var det ju saker runt om mig som påverkade det väldigt mycket. Dock så kommer jag inte att åka i väg på college då det är väldigt dyrt, men jag har funderat på au pair i kanske London i 6 månader. Fast det kommer dröja ett tag innan det sker i så fall.
Om jag ska försöka sammanfatta svaret lite då; den upplevelsen jag fick och de känslorna jag har om high school är kanske inte den/de bästa, men bara för att jag fick en dålig upplevelse betyder inte det att du kommer få det. Det är jätte många utbytesstudenter som tycker om high school och trivs jättebra. Men om jag hade varit du, hade jag väntat till efter studenten.

XOXO


KOMMENTARER


Namn:
V.I.P?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: