Sista veckan

Tänkte visa lite bilder från min sista vecka i USA. Dem sista dagarna gick jag inte till skolan utan jag var hemma och förberedde mig på komma skall. Jag umgicks med vänner och pratade mycket med bästa vännerna hemma i Sverige (som var omedvetna att jag skulle åka hem). Men det var också mycket annat som gjorde att jag mådde väldigt dåligt- men nu är jag äntligen hemma igen och det är väl huvudsaken.
 
Sista skoldagen❤️❤️
Jag gjorde svenska pannkakor till mitt lag, vilket uppskattades jätte mycket!
 
Standard selfies innan sista gamet..
Mr. Todd som hjälpt mig och stöttat mig jätte mycket!
Olivia, me, Weston and Olivia❤️
Carved pumpkins with Hannah.
Ally❤️
Jag var på the movies whit Bree and Hannah.
(Ja det finns tre av dem❤️)
Åt frukost tillsammans med dessa brudar min sista morgon.
Besökte Chicago. Kan väl tillägga att jag var i Chicago för att jag flög därifrån. 

Och kommer ni ihåg inlägget när jag skrev att jag var glad och att dagen skulle bli bra? det var för att det var den dagen jag åkte hem. Glömde skriva det i det förra inlägget- att jag åkte hem i onsdags och landade i Sverige torsdag morgon.
 
XOXO
 
 

KOMMENTARER


ª anonym

Hej! ville bara säga att det var modigt att du åkte hem och att du orkade kämpa så länge! Jag har länge velat åka på high school, men vill inte lämna mina vänner och ta studenten med några andra, jag funderar på om jag ska vänta till college för det verkar också roligt, jag har verkligen panik detta är sista chansen att åka för mig, tycker du att jag borde vänta till college?

2014-11-02 // 10:42:20

<3

2014-11-03 // 03:17:26
Namn:
V.I.P?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: