??

Hello everybody!
Är så himla, mega galet, jätte lycklig just nu.
Det är nämligen så att jag befinner mig på svensk mark igen, hemma, hos min familj och mina vänner. Jag valde helt enkelt av flera olika anledningar att avbryta mitt utbytesår och åka hem till kära Sverige och Örebro. 
Så här bra som jag mår nu har jag inte mått på över 2 månader, och det känns så underbart att jag äntligen får känna mig glad och lycklig igen. 
För mig var det rätt beslut att lämna mitt liv i USA; nu när jag är hemma förstår jag inte hur jag ens orkade med så länge. Men jag har faktiskt vetat att jag ska åka hem ganska länge- i 1 1/2 vecka. Men jag ville inte skriva ut något, eftersom jag inte berättade för mina vänner att jag skulle komma hem, utan jag överraskade dem här hemma. 
Att få krama om min familj och mina bästa vänner var så underbart att jag inte har ord för det och jag har gråtit väldigt mycket glädje tårar de senaste dagarna. På en gång när jag flög in i mammas famn på Arlanda släppte den där pressen jag haft på mig sedan jag kom till USA, jag bara släppte ALLT och jag kände mig så lättad och glad.
 
Jag tänkte att jag skulle dela upp varför jag valde att avbryta mitt utbytesår och åka hem i olika inlägg. Det pga att det var mer än bara en anledning till varför jag valde att göra så som jag gjorde. Jag tror också att en del av er är intresserade av att veta hur det är att vara hemma, vad jag ska göra nu osv.
Jag kommer skriva ett inlägg om det också så småningom om. Men har ni frågor, så fråga på så ska jag svara dem på något sätt, antingen i skrift eller video.
 Jag kommer att försöka skriva ett inlägg om allt i veckan, så håll utkik!
 Men nu vet ni i alla fall att jag är hemma- och jag mår bättre än någonsin.
 
Jag ska ALDRIG lämna er igen<3
 
XOXO

KOMMENTARER


Namn:
V.I.P?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: