Varför vill jag åka som utbytesstudent?

Jag kände att det är dags för mig att berätta varför jag vill åka som utbytesstudent och varför jag vill åka till just USA. Jag tror att alla utbytesstudenter kan hålla med mig om att det inte finns en, två eller tre anledningar till varför man vill åka, utan det finns MÅNGA. Så för att uppdatera bloggen lite mer så tänkte jag skriva en andledning varje vecka och till sist skriver jag ihop alla anledningar fast i en punktlista. Har ingen aning om hur mänga veckor detta kommer hålla på men upp emot 10 veckor skulle jag tro. So here we go:
 
  • Lära mig flytande engelska.
Det här är faktiskt en av de största anledningarna till varför jag vill åka. Ni som känner mig vet att jag tycker det är jätte jobbigt att prata engelska, just för att jag inte har självförtroendet för det (för att jag inte tycker att jag är bra), det har lett till att jag typ aldrig pratar när det är ett annat språk än svenska som talas. Jag är en sån person som vill att allt ska vara perfekt från början och min engelska är inte perfekt (vilket egentligen inte är så konstigt eftersom jag inte har engelska som modersmål) och då vill jag helt enkelt inte visa att det inte är perfekt.
I USA kommer jag vara tvungen att prata engelska (no shit sherlock), jag har ingen som kommer kunna hjälpa mig och säga det åt mig- men jag ser fram emot det! jag kommer lära mig så mycket mer att leva ett år i USA än att sitta vid en skolbänk i Sverige på engelska lektioner.
Jag är så otroligt taggad att jag efter året i USA kommer kunna flytande engelska, drömma på engelska och tänka på engelska. Det kanske inte är något speciellt för er att kunna flytande engelska, men det är något jag ser såååå mycket fram emot!
 

 KOMMENTARER


Namn:
V.I.P?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: