...

Alla har vi den där perioden då allt bara är skit. Der spelar ingen roll om man är omringad av massor av personer man älskar. Allt är bara skit. Allt vänds om till det negativa och ingenting går bra. Allt går åt helvete och ingenting blir som man vill. Man kämpar men det ger inget resultat. Alla dem där dåliga sakerna händer samtidigt, det är väl därför det är en så kallad "dålig period". Det bryter ner mig så oerhört mycket. Jag har en klump i magen hela tiden och den knyts åt hårdare och hårdare för varje dag. Det är inte lätt när det är svårt men jag får tänka att det går över snart. Det här håller inte på för evigt!

Det är nog det jag är mest rädd för. Jag är rädd att den här "skit perioden" ska komma.Den här perioden kommer varje år, flera gånger per år till och med. Men det är skillnad till när jag är i USA. Nu har jag min familj, i USA är jag själv. Helt själv och ingen annan. Visst, min värdfamilj och mina nyvunna vänner kommer säkert stötta mig, men det är ändå inte samma sak som hemma, för det är inte hemma. Men i slutändan så är det väl det som kommer göra mig starkare. 

Nu ska ni få slippa mitt depptalk. Men det är väl naturligt? Att hamna i dessa perioder. 


KOMMENTARER


gumman du är stark! Förstår precis hur du känner dig <333

Svar: Tack <3
Josefine Ekman

2014-02-13 // 17:23:18
ª emmsan

du är stark min bästavän

Svar: <3<3
Josefine Ekman

2014-02-13 // 19:55:49

ååh jag förstår dig precis.
men jag tror att om vi utbytesstudenter håller ihop under året så kan vi söka trygghet hos varandra!

Ett + är ju att ni är 3 stycken i närheten av varandra i Michigan :)
Men du är stark och kommer klara dig! <3

Svar: åh vad skönt att jag inte är ensam! det tror jag också, vi får stötta varandra! ja jag har fått turen att hamna nära två toppen tjejer!tack så mycket<3
Josefine Ekman

2014-02-13 // 20:14:44
Namn:
V.I.P?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: